VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Politika10/08/2020

U IZBORNOJ JEDINICI DVA OČEKUJEMO DO 11 ODBORNIČKIH MANDATA

 

GRADIŠKA, 10. AVGUSTA /SRNA/ - Predsjednik Regionalnog odbora Demosa Vladimir Janiković izjavio je danas da je ovoj stranci u izbornoj jedinici dva na predstojećim izborima cilj osvajanje do 11 odborničkih mandata.

 

Riječ je o izbornoj jednici koja obuhvata grad Gradišku i opštine Laktaši, Srbac i Prnjavor.

Janković je Srni rekao da Demos u Skupštini grada Gradiška očekuje od četiri do pet odborničkih mandata, u skupštinama opština Laktaši i Prnjavor dva do tri i u Skupštini opštine Srbac najmanje jedan odbornički mandat.

"To će omogućiti da politike Demosa, koje su usmjerene ka poboljšanju standarda građana i snažnijem ekonomskom razvoju, budu sastavni dio politika razvoja ovih lokalnih zajednica", rekao je Janković nakon sjednice Regionalnog odbora Demosa, na kojoj su usvojene kanadidatske liste za odbornike za predstojeće lokalne izbore.  

On smatra da je Demos postavio realne izvorne ciljeve, s obzirom na to da su kanidati za odbornike za lokalne parlamente u Gradišci, Laktašima, Srpcu i Prnjavoru prepoznati u svojim sredinama kao stručni i obrazovani ljudi, dobri domaćini, studenti, radnici, a, prije svega, ljudi koji su spremni da rade u interesu svih građana.

Janković je nosilac kandidatske liste za odbornike u Skupštini grada Gradiška, u Laktašima je nosilac Miloš Kos, u Prnjavoru Mile Šljivić, a u Srpcu LJubo Rakić.