VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Društvo13/08/2020

VIŠKOVIĆ SUTRA U TRNOVU I ISTOČNOM SARAJEVU

 

BANjALUKA, 13. AVGUSTA /SRNA/ - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković posjetiće sutra Trnovo i Istočno Sarajevo.

 

Višković će se sutra sastati sa načelnicima opština Pale Boškom Jugovićem, Trnova Dragomirom Gagovićem, Rogatice Miloradom Jagodićem, Istočnog Novog Sarajeva LJubišom Ćosićem i načelnikom opštine Han Pijesak Vladom Ostojićem, a sastanku će prisustvovati i poslanik u Narodnoj skupštini Nataša Kulašinac i direktor Bolnice "Srbija" u Istočnom Sarajevu Nebojša Šešlija.

Sastanak će biti održan u Administrativnom centru Vlade Srpske u Istočnom Sarajevu sa početkom u 13.00 časova, nakon čega su predviđene izjave za medije, najavljeno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

Prethodno, Višković će u Trnovu u 11.30 časova uručiti ključeve stambenog objekta porodici Stanković, nakon čega su planirane izjave za novinare.

Premijer Srpske će u 11.50 časova u Trnovu prisustvovati svečanom otvaranju fiskulturne sale u Osnovnoj školi "Sveti Sava", a izjave za novinare su predviđene ispred školske dvorane.