VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Sport24/09/2021

"ARSELOR MITAL" OD DANAS GENERALNI SPONZOR

 

PRIJEDOR, 24. SEPTEMBRA /SRNA/ - Košarkaški klub "Prijedor Spartak" potpisao je danas godišnji ugovor o generalnom sponzorstvu sa kompanijom "Arselor Mital Prijedor", saopšteno je iz kluba.

 

"Ovo je za naš klub značajna podrška, posebno što je u godini jubileja, kada obilježavamo 50 godina rada i postojanja. Uz podršku grada Prijedora, koji je i do sada uvijek podržavao naš klub, kao i ostale sponzore i prijatelje kluba, ovo će biti dodatna snaga na našem putu ka ostvarenju ciljeva koje smo postavili pred sebe", navodi se u saopštenju.

U ovoj sezoni klub se takmiči među 12 ekipa Prve lige Republike Srpske.

"U godini jubileja je planirao i izradu monografije u okviru programa obilježavanja 50 godina. Promocija monografije, kao i svečana akademija, održaće se u oktobru. Autor monografije je profesor Saša Jakovljević", ističe se u saopštenju.

Generalni direktor kompanije "Arselor Mital Prijedor" Mladen Jelača rekao je da ova kompanija dugo godina podržava rad mnogih sportskih organizacija, obrazovnih institucija, udruženja, projekata i programa, te da je KK "Prijedor Spartak" imao i do sada podršku ove firme.

"Međutim, ove godine smo odlučili da damo jaču podršku ovom klubu jer smo shvatili njihovu želju i ambiciju. Ova mlada ekipa ima potencijal i kvalitet, i upravo zbog toga želimo da im damo vjetar u leđa, kako bismo im pružili dobre osnove i sigurnost za dalji rad, trud i napredovanje. Mi im želimo mnogo sreće i nadam se da će opravdati naše povjerenje i dostojno predstavljati naš grad Prijedor", dodao je Jelača.